BRASSERIE DE BOCK KLASSIEKERS
VOORGERECHTEN |
|
TOMATENSOEP (kan evt V) RUNDVLEESBALLETJES | KRUIDENOLIE |
7.00 |
CARPACCIO OSSENHAAS PARMEZAANSE KAAS | PITTEN | TRUFFELMAYONAISE | AMSTERDAMS UITJE | RUCOLA | ZONGEDROOGDE TOMAAT |
12.50 |
HOOFDGERECHTEN |
|
VARKENSHAASSATÉ SATÉ SAUS | ATJAR | GEBAKKEN UITJES | KROEPOEK | BOSUI |
17.50 |
SCHNITZEL WARME GROENTEN | CHAMPIGNONSAUS | FRIETJES & MAYO |
18.50 |
RUNDERBIEFSTUK WARME GROENTEN | PEPERSAUS, CHAMPIGNONSAUS of SAMBALJUS |
22.50 |
SPARE-RIBS HUISGEMAAKTE SPARE-RIBS | BBQ-SAUS Extra portie SPARE-RIBS |
20.50 |
BURITTO KIP (kan evt V) KIPPENDIJ | GROENTEN | TORTILLA | TOMATENSALSA | KAAS | CHILISAUS | CRÈME FRAÎCHE | BOSUI |
19.50 |
ZALMFILET WARME GROENTEN | HOLLANDAISESAUS| FRIETJES & MAYO |
23.00 |
NAGERECHTEN |
|
HEMELSE MODDER PURE CHOCOLADEMOUSSE | CHOCOLADESAUS | CHOCOLADESNIPPERS | SLAGROOM |
8.50 |
DAME BLANCHE DRIE BOLLETJES VANILLEROOMIJS | CRUMBLE | CHOCOLADESAUS | SLAGROOM |
8.50 |
IJSKOFFIE VANILLE-IJS | KOFFIE | CHOCOLADE SNIPPERS | SLAGROOM |
7.00 |